Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - ez lehet a megjelenési dátum

|

Az Amazon oldalára már fel is került a Respawn játéka.

Hirdetés

Ahogy várható volt, a bejelentés előtt jönnek az első részletek a Star Wars Jedi: Fallen Orderről, aminek a jelek szerint elég komoly története lesz

Hirdetés

Nemrég felkerült a Respawn Entertainment vadonatúj játéka az Amazon piacterére, és így még idő előtt kiszivárgott egy újabb, nagyon fontos információ. Az oldalon ugyanis az olvasható, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg, ami akár valós dátum is lehet, hiszen az EA eleve őszre ígérte.

Időközben megjelent néhány kép a játékhoz kapcsolódó kitűzőkről, és az egyik ilyen apróságon ugyanaz a dátum látható, mint az Amazonon. Szóval egyre valószínűbb, hogy tényleg ekkor érkezik meg a játék.

Írjátok fel ceruzával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)