Hirdetés

Már menő fotókat is lőhetünk a Star Wars Jedi: Fallen Orderben

|

Érkezik egy frissítés, ami magával hozza a sokak által várt fotózási lehetőséget.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order még ma Photo Mode-ot kap a legfrissebb javítás keretein belül. Ez azt jelenti, hogy mind PC-n, mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on művészi screenshotokat készíthetünk majd a kedvenc karaktereink és helyszíneink főszereplésével. A digitális fotóművészek hordái elmorzsolhatják a könnycseppet, aztán ránézhetnek a lenti videóra, ami be is mutatja a lehetőségeket.

Hirdetés

A PlayStation 4-en az LS és RS gombok lenyomásával, Xbox One-on pedig az L3 R3 gombok lenyomásával lehet előhívni a menüt. A játék ilyenkor megáll, és annyit szöszölhetünk, amennyit csak akarunk: a fényektől a filtereken át a zoomig és a kamera látószögéig mindent átállíthatunk. Még a játékoskaraktert is kiszedhetjük a képből, ha akarjuk.

A Star Wars Jedi: Fallen Order 2019. november 15-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, azóta pedig már a fél világ, hatalmas vigyorral az arcán végigtolta. Ti ki fogjátok próbálni az új fotómódot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)