Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor mutatják meg végre

|

Nem kell az idei E3-ig várnunk a Respawn Entertainment Star Wars játékára.

Hirdetés

Gyakorlatilag szinte a világon semmit nem tudunk a Respawn új Star Wars játékáról azóta, hogy a tavalyi E3-on egy azért valljuk be, meglehetősen kellemetlen félpercben Vince Zampella kvázi bejelentette az érkezését. Egy ilyen horderejű címnél azért ennél jóval többre számítottunk. Nos, remélhetőleg hamarosan kézhez is kapjuk azt a bizonyos "jóval többet" a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán.

Hirdetés

Az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy az idei Star Wars Celebration rendezvényen, egészen pontosan április 13-án egy külön panelt kap majd a játék, ahol végre tényleg megmutatják nekünk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, és bizony új részleteket is elárulnak nekünk róla. Ennek azért már tényleg itt van az ideje, hiszen nemrég azt hangoztatták, hogy továbbra is tartják a 2019 őszi megjelenést - bár az Apex Legends példája mutatja, hogy a sikerhez nem feltétlenül elengedhetetlen a hosszas marketingkampány. 

A Star Wars Jedi: Fallen Orderről eddig annyi derült ki, hogy nem sokkal a harmadik epizód után játszódik és egy szökött padawan túlélő lesz a középpontban. Mi nagyon várjuk már április 13-át. 

Ti mennyire vagytok rápörögve a Fallen Orderre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)