Hirdetés

Jövő héten PS4-re biztosan, Switchre pedig jó eséllyel érkezik a Jedi Knight: Jedi Academy

|

Tavaly meglepetésszerűen jelent meg a Nintendo konzolján a legendás Jedi Outcast, most pedig úgy tűnik, hogy hamarosan a folytatást is magunkkal vihetjük bárhová.

Hirdetés

A Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast sokak szerint minden idők egyik legjobb Star Wars témájú játéka, így aztán a 2019-es év egyik legörömtelibb meglepetése volt, amikor ez a klasszikus alkotás Nintendo Switchen és PlayStation 4-en is megjelent az Asypr Media jóvoltából. Azt már tavaly is tudhattuk, hogy a folytatás is hasonló bánásmódban részesül majd, viszont a pontos dátumot nem ismertük, azonban a legújabb hírek alapján felcsillant a remény arra, hogy elérkezett a várva várt pillanat.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blog egy új bejegyzésben megerősítette, hogy március 26-án (vagyis a jövő héten) elérhetővé válik a Jedi Knight: Jedi Academy PS4-es változata, felturbózva néhány trófával és modernizált irányítással. A Nintendo Switch megjelenésről ugyan még nincs hír, de mivel a pletykák szerint a napokban egy Nintendo Direct is megrendezésre kerül, könnyen előfordulhat, hogy a PlayStation 4-es változattal együtt ez is megjelenhet - legalábbis ezt sejti a Nintendo Life.

Ti egyébként a sorozat melyik részét szeretitek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)