Hirdetés

Star Wars Jedi: Survivor, Dead Island 2, Redfall - ezzel játszunk a hétvégén

|

Fénykardot ragadunk, lekaszaboljuk a zombikat és karót döfünk a vámpírok szívébe.

Hirdetés

Kellemes és kellemetlen csalódásokban is volt részünk az elmúlt napokban a játékmegjelenéseket illetően, lesz tehát bőven mit kipihennünk a hétvége folyamán. Plusz a tavaszias idő is csábítgat, szóval még az is előfordulhat, hogy egy kicsit elszakadunk a képernyőktől.

HP - Továbbra is a Dead Island 2 pörög, mellette pedig kicsit visszarántott a Modern Warfare 2 multija, ha már elindult a harmadik szezon, akkor próbálok kicsit javítani szomorkás statisztikámon. A GhostWire: Tokyo lesz a következő cím, amit végig akarok vinni, mert az első pár órája nagyon szórakoztat, remélem megmarad a lendülete.

Paca - Jókat olvastam a Redfallról, mindenképp kipróbálom… mondanám, ha jókat olvastam volna róla, és mindenképp kipróbálnám. Ehelyett inkább kihasználom a tavaszi időjárást, és valamelyik parkban fogok társasozni, a friss levegő most jót tesz a mentális egészségemnek. Megjött A Föld, a Heat, a Monumental is… van miből válogatni.

Csirke - Nagyjából 20 óra alatt a Star Wars Jedi: Survivor végére értem, de nagyon sok mellékküldetés és apró titok várja továbbra is, hogy lehúzzam a listáról. A Diablo IV és a Final Fantasy XVI érkezéséig más nem nagyon mozgat, szóval bőven lesz időm még Cal Kestisre. 

Hirdetés

Dawe - Ha már a héten ünnepeltük a Star Wars-napot, újra nekiveselkedek a Star Wars: Sqaudronsnak, amiben nemrég elakadtam, hátha ezúttal nem glitchel be a játék. Ha mégis, akkor sincs semmi gond, mert a Star Wars Battlefront II már jó hosszú ideje várja, hogy időt tudjak szakítani rá. Ha pedig elegem lenne a jedik világából, dobok pár kosarat az NBA 2K22-ben - hajrá Miami Heat!

MattMadzz - Befizettem az Apple Arcade-re, hogy megnézzem, milyen élményt adnak az ott elérhető játékok. Egyelőre az NBA 2K23-ig jutottam, azonnal beszippantott. Miután a Bostonnal jól szétkalapáltam mindenkit (Bocsi, Dawe), szeretném végre befejezni a Dying Light 2-t és a The Last of Us Part II-t is. Mindkettő fantasztikus a maga módján (persze teljesen más polcon ül az utóbbi), én meg könnyen belefeledkezem a részletekbe, szóval sok-sok ideje tartozom magamnak azzal, hogy a végére érjek a történeteknek.

Zs - Még tavaly nyáron vágtam bele újra a Vice Citybe, méghozzá azzal a céllal, hogy egyszer a mobilverziót is kipörgessem. Aztán történt egy s más, én pedig lemaradtam a Vercetti-projekttel, de most kész vagyok visszatérni a nyolcvanas évek Self Control-os, Hawaii-inges miliőjébe. Ne mondjátok el senkinek, de igazából iPaden tolom kontrollerrel, szóval annyira azért nem telefonos az élmény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - A galaxis őrzői: 3. rész után rászántam magam, hogy megnézzem az MCU-s elmaradásaimat és letöltsem a Marvel's Avengerst. Neki fogok ugrani a sztorimódnak most már úgy igazán, de közben lehet rávetem magam a Star Wars-os elmaradásaimra is a hétvégén. A Boba Fett könyve óta egyik új sorozatot sem láttam, viszont a Visions a kedvenc dolgom volt, ami valaha történt az univerzummal, szóval a 2. évadát nyilván meg fogom nézni. Szóval ez ilyen Disney+-os hétvége lesz.

Szada - Nemrég volt lehetőségem kipróbálni a Park Beyondot, és jó élmény volt a saját vidámparkomat megalkotni, szóval még egy térképbe mindenképpen bele fogok kóstolni, és a Candyville témát még jobban kiaknázom, annak minden cukormázát felfedezve. Várom már a teljes változat megjelenését, addig marad a próbaverzió.

Chava - Imádom az Arkane játékait, a lyoni és az austini stúdió alkotásait egyaránt, emiatt a baljós előjelek dacára is izgatottan vártam a Redfall érkezését. Még csak néhány órácskám van benne, ami alapján nem tudnék végső konklúziót levonni, de már most fogom a fejem egy csomó érthetetlen megoldás láttán. Ennek a játéknak kellett volna még egy év a sütőben, vagy több, és akkor legalább a bugoktól megszabadultak volna a fejlesztők, a fundamentális problémák orvoslásához viszont meggyőződésem szerint teljesen elölről kellett volna kezdeniük a munkálatokat, lehetőleg olyan koncepciót követve, amelyik átgondoltabb, fókuszáltabb, és nem abból áll, hogy találomra dobálnak egymásra különféle, papíron talán működő ötleteket. Csalódott és szomorú vagyok, de vigasztal, hogy már tervezzük az év első horgásztúráját.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)