Hirdetés

Star Wars Jedi: Survivor, Street Fighter 6 és BioShock Infinite - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Fénykardozunk, pofonokat adunk és kapunk, ha pedig mindezzel végeztünk, megnézzük, mi vár ránk a felhők fölött.

Hirdetés

Sokan az elmúlt évek legjobb Star Wars-játékaként tekintünk a Jedi: Fallen Orderre, ezért azt hiszem, túlzás nélkül kijelenthető, hogy úgy szomjaztuk a folytatást, mintha napokat töltöttünk volna a Tatuin sivatagában egyetlen korty víz nélkül. A várakozásnak azonban vége, befutott a Jedi: Survivor, mi pedig rögvest fejest ugrunk Cal Kestis történetének második felvonásába. De azért nem mindannyian, mert van, akit pillanatnyilag jobban csábítanak a zombik, a küzdősportok, vagy épp a megunhatatlan retró címek.

Hirdetés

HP - Dead Island 2 hentelés megy gőzerővel, végre el tudtam engedni a Graveyard Keepert, de igen nehéz volt, bevallom (de sokat segített, hogy a fő történet végére értem, és nem volt már kedvem tavernát építeni és kommunista szamarak kívánságait teljesíteni). A Burning Shores is vár még rám, de azt már úgyis a feleségem fogja játszani, legjobb esetben is csak csendben ülve nézhetem a kanapé szélén feszengve. Férfisors.

Paca - Nem rántott vissza a Horizon világába a Burning Shores DLC, úgyhogy inkább áttérek a Resident Evil 4 remake-re, mert van vele kapcsolatban elmaradásom. Emellett újra kedvem támadt Warzone-ozni, elpötyögtetjük a haverokkal a Resurgence módot, még mindig jó móka.

Csirke - Kemény munka zajlik a hétvégén, mivel a Star Wars Jedi: Survivor tesztkódját csak pénteken kaptuk meg. Most versenyt futok az idővel, és azon vagyok, hogy mihamarabb végig tudjam játszani, utána pedig természetesen írott és videós formában is jelentkezünk a teszttel. 

Hunter - Megjött a Street Fighter 6 PC-s demó, szóval én a hétvégét a training módban fogom tölteni, hogy legalább Luke és Ryu kombóit kikísérletezzem. Ha meguntam a gyakorlást, akkor belenézek majd a Waframe új frissítésébe. Ezzel a játékkal már vagy 5 kört futottam, de sose tudtam igazán befogadni. A héten érkezett kiegészítő teljesen új nyitóélmény, szóval talán majd most. Aztán ha mégsem, legalább még mindig ott van a Honkai: Star Rails, ami jobban beszívott 10 perc alatt, mint a Genshin évek alatt.

Dawe - Folytatom a múltidézést, mivel a múltkor a Zöldpálya.hu egyik cikkéhez a Carmageddon nyitóképét tettem be illusztrációnak, megjött a kedvem egy kis négykerekű vérengzéshez. Eszembe is jutottak az 1995-ös Hi-Octane című játékkal kapcsolatos kellemes emlékeim, azonban egyelőre sehonnan sem tudtam beszerezni, így egyelőre marad az a pár kép és videó, ami fellelhető róla az interneten. Ha pedig végképp elgurul a gyógyszerem, lehet, hogy újra belebújok Max Payne bőrkabátjába (és megpróbálok nem túl hangosan röhögni a ma már megmosolyogtató arcmodelleken). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zs - Erre a hétvégére alapvetően egy bécsi kiruccanást terveztem, de ha marad még mellette szabadidőm, szeretnék visszaülni a BioShock Infinite elé, néhány hónapja ugyanis félbehagytam egy sokadik végigjátszást, ez pedig cseppet sem méltó egy ilyen remekműhöz.

Szada - Épp, hogy csak belekóstoltam a Tom Clancy's The Division 2-be, mikor megjelent, aztán teljesen el is felejtettem. Nemrég a Ubisoft+ tesztelésével azonban lehetőségem nyílt rá, hogy elmerüljek a szolgáltatás kínálatában, így vagy ezt fogom pörgetni, vagy a Watch Dogs: Legiont, de az is lehet, hogy egy kicsit mindkettőt. 

Chava - Bár rajta van a listámon Cal Kestis következő kalandja is, a vérszívók iránti vonzalmam mindig erősebb volt az Erő hívásánál vagy a sötét oldal csábításánál, szóval a Redfall érkezéséig már semmibe sem kezdek bele. Elképzelhető, hogy ezt-azt elintézek még a Ghostwire: Tokyóban, de a legvalószínűbb, hogy a Cobra Kai évadait daráljuk a párommal a következő napokban.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)