Hirdetés

A rajongók petíciót indítottak, hogy a Lucasfilm vegye el a Star Wars jogait az EA-től

|

Új szintre lépett a Battlefront II körüli botrány, sokan már semmilyen Star Wars játékot nem akarnak látni a kiadótól.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II mikrotranzakciói miatt kirobbant balhé miatt egyre szélesebb körben kezdtek el foglalkozni a loot boxokkal, miközben sok rajongó már azt szeretné elérni, hogy az EA semmilyen Star Wars-játékot ne készíthessen a jövőben.

Hirdetés

A cikk írásának pillanatában a célnak kitűzött 25 ezer aláírásból nagyjából 21 ezer gyűlt össze a Change.org weboldalán indított petícióra, amellyel azt szeretnék elérni a játékosok, hogy a Lucasfilm vonja vissza az EA-nek adott Star Wars jogokat. John Hunt, az aláírásgyűjtés szervezője azzal indokolja a dolgot, hogy az elmúlt 4 évben a kiadó bebizonyította, mennyire nem érdekli a játékélmény vagy a tartalom, és inkább csak az számít neki, hogy minél több pénzt begyűjtsön a vásárlóktól.

Valószínűleg nem egy ilyen petíción múlik majd a Lucasfilm döntése, de szerintetek melyik csapat lenne érdemes arra, hogy Star Wars játékokat fejlesszen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)