Hirdetés

Star Wars: Knights of the Old Republic - boldog szülinapot, KotOR

|

Ma van a Bioware klasszikus Csillagok Háborújával súlyosbított RPG-jének 10. születésnapja. Boldog születésnapot, drága KotOR!

Hirdetés

A 10 az már gombócból is sok, és még többnek tűnik, ha visszagondolok arra, hogy milyen jókat játszottam a Star Wars: Knights of the Old Republic első részével. Most akkor tényleg öreg vagyok már?

A Star Wars egy csodálatos univerzum és nagyon örültünk amikor a játékipar is belátta ezt és elkezdte ontani magából a Csillagok Háborúja témájú alkotásokat. Természetesen nem lehetett mindegyik jó, voltak az istenkáromlás határát súroló Kinect Star Wars és Angry Birds Star Wars-szerű (jön a második rész) próbálkozások, de ott volt nekünk a Jedi Knight: Jedi Academy, az X-Wing és persze a Star Wars: Knights of the Old Republic is, ami egy pár órára valóban visszarepített minket a messzi-messzi galaxisba. 

 

Még a GameStar családon belül is (ahol ugye béke van és egyetértés) folyamatosan folyik a vita arról, hogy melyik is volt a legjobb Star Wars játék és biztos vagyok benne, hogy ez nem csak nálunk van így. Igazságot valószínűleg soha nem fogunk tenni, de abban mind meg tudunk egyezni, hogy nagyon hálásak vagyunk a BioWare-nek a Star Wars: Knights of the Old Republic-ért, mert ez az alkotás biztosan dobogós.

Még egyszer az egész GameStar szerkesztőség nevében szeretnék boldog születésnapot - és sok folytatást - kívánni a Star Wars: Knights of the Old Republicnak és gratulálni a BioWare-nek.

Szerintetek melyik volt a legjobb és legrosszabb Star Wars játék? Szerintetek a Disney képes lesz ápolgatni ezt a hagyatékot, vagy minden Battlefrontra jut majd egy pingvin

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)