Hirdetés

Star Wars: Knights of the Old Republic - még mindig lenyűgöző az Unreal 4-es projekt (videó)

|

Az Apeiron projekt szépen készül, és most egy videón megnézhetjük, hogy hol tartanak a srácok.

Hirdetés

Nagyon reméljük, hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic Apeiron projekt nem jut majd a Metal Gear Solid: Shadow Moses sorsára. Nagyon szeretnénk, hogy a rajongók befejezzék, már csak azért is, mert már most brutális mennyiségű munka van benne.

A lenti videóban megnézhetitek, ahogy MrMattyPlays bemutatja az Apeiron eddig elkészült helyszíneit. Fontos megjegyezni, hogy a játék jelenleg még alfa állapotban sincs, így tényleges játékmenet (harc, küldetések stb.) még lehetetlen. Egyelőre csak a kész területeket láthatjátok, melyek már most bitang jól néznek ki.

A KOTOR Apeiron projektről először februárban kezdett beszélni a sajtó, és azóta sem tettek jogi lépéseket a fejlesztők ellen, így reális esély van rá, hogy a srácok befejezik majd a programot. Mi szurkolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)