Hirdetés

Ha készül is Star Wars: Knights of the Old Republic remake, akkor biztosan nem az EA-től és a BioWare-től kapjuk meg

|

Legalábbis ezt állítja Jason Schreier, a Kotaku szerkesztője pedig nem szokott a levegőbe beszélni.

Hirdetés

Nemrég arról érkeztek pletykák, hogy az EA az egyik legjobb Star Wars játék felélesztésén dolgozik, el akarják készíteni a legendás Knights of the Old Republic remake-jét. Akkor két forrás kétfélét állított: az egyik szivárogtató szerint egy klasszikus remake készül, míg a másik, elvileg stúdióközeli informátor azt állította, hogy a folytatást hozza majd el nekünk az Electronic Arts. Nos, Jason Schreier, a Kotaku szerkesztője most lehűtötte a kedélyeket. 

Hirdetés

Schreier ugyanis a Twitteren az írta, jelenleg is kutatásokat folytat az esetleges KOTOR remake kapcsán, és egyelőre még nem szeretne túlzottan sokat elárulni a dologról, mivel ő csak akkor nyilatkozik, ha 100%-osan biztos az információi hitelességében, mindenesetre azt már most tisztázni akarta (és itt jön a lényeg), hogy ha készül egy újragondolt Knights of the Old Republic játék, akkor azon nem a BioWare, de még csak nem is az Electronic Arts dolgozik. 

Már csak azért is nagyon izgalmas ez a fejlemény, mert mióta a Disney felvásárolt a Lucasfilmet, a hivatalos Star Wars videojátékokat egytől egyik az Electronic Arts szállította le nekünk. Az is igaz viszont, eddig nem erőltette meg magát az EA. A két cég 2013-ban kötött tíz évre szóló licencszerződést, vagyis elvileg 2023-ig csak az EA-től kaphatnánk Star Wars játékokat. A kiadó az elmúlt hét esztendőben három játékkal próbálta kielégíteni a rajongói igényeket, a két Star Wars Battlefront mellett tavaly novemberben a valóban remek Star Wars Jedi: Fallen Ordert kaptuk meg (ennek jelenleg is készül a folytatása). Mindenesetre arról érkeztek idén év elején pletykák, hogy a Disney és a Lucasfilm cseppet sem elégedett az EA eddigi teljesítményével, szóval nem hangzik ördögtől való ötletnek a szerződés esetleges felbontása sem.

Azt se felejtsük el, hogy bejelentették a Star Wars: The High Republic korszakot, szóval simán lehet, hogy egy KOTOR-játéknak induló projekt az idő során át fog alakulni egy High Republic érában helyet kapó játékká. 

Ti örülnétek, ha kapnánk egy olyan új KOTOR játékot (vagy esetleg egy remake-et), amit nem az Electronic Arts ad ki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)