Hirdetés

Star Wars: Knights of the Old Republic - Unreal Engine 4 alatt születik újjá az RPG

|

Egy csapat rajongó nekiugrott, hogy megalkossák a KOTOR első részét az UE4 alatt. Még az elején tartanak, de már mutattak néhány képet.

Hirdetés

Ugyan a Star Wars: Knights of the Old Republic II mostanában kapott frissítést, azért attól messze van, mint amit a rajongók most csinálnak az első résszel. Egy indie játékos csapat, a Poem Studios egy kis csapatnyi rajongóval a háttérben nekiugrott az eredeti KOTOR teljes újraalkotásának Unreal Engine 4 alatt.

A srácoknak már van egy weboldala is, ahol megválaszolnak néhány kérdést a projekttel kapcsolatban. Az ott található infók szerint, a BioWare teljesen rendben van a dologgal, amíg a Poem úgy nem dönt, hogy pénzzé teszi a dolgot. Mivel a srácoknak eszük ágában sincs bunyózni a Bioware jogászaival, így természetesen 100 százalékosan ingyen lesz elérhető az Apeiron (a KOTOR projekt neve).

A későbbiekben lehet, hogy nyitnak majd a közösségi finanszírozás felé, de egyelőre azt nyilatkozták, hogy amíg a játék nagy része kész nincs, addig semmifél pénzügyi támogatást sem fogadnak el (persze nyilván ez már jogi kérdéseket is felvetne, de ne is fussunk ennyire előre, amíg még csak a koncepció rajzolódik ki).

A játékkal kapcsolatos minden infót elolvashattok az Apeiron oldalán, illetve a fejlesztést időnként élőben is közvetítik a srácok ezen a Twitch csatornán keresztül. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)