Hirdetés

Star Wars: KotOR II - Már Steamen is elérhető

|

A sokak által kedvelt Knights of the Old Republic 2 elérhetővé vált a Steam kínálatában, ráadásul plusz tartalommal.

Hirdetés

Az Obsidian szerepjáték csillagának számító Star Wars: Knights of the Old Republic II mindösszesen 9.99 euróért (kb. 2800 forint) beszerezhetővé vált a Steam hálózatából, méghozzá a Sith Lords Restored Content Mod modifikációval, amely kijavítja az idegesítő hibákat és pótol olyan tartalmakat, amiket kivágtak az alapjátékból, de a kódsorokban azért megbújtak. Ennek köszönhetően új dialógusokat adtak a játékhoz, új átvezetők kerültek bele, illetve a leírás szerint a végjátékot is jobban megértjük a csonkított tartalom kibővítése által. A Star Wars: Knights of the Old Republic II itt szerezhető be a fent említett áron.

Rendszerkövetelmények:

Op. rendszer: Windows XP, Windows Vista and Windows 7
Processzor: Intel Pentium 3 1GHz or AMD Athlon 1GHz
Memória: 256MB RAM
Merevlemez: 5 GB
Videókártya: 32MB with Hardware T&L
DirectX®: DirectX 9.0b compatible
Hangkártya: DirectX 9.0b compatible

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)