Hirdetés

Star Wars: KOTOR - nem költözik a mozivászonra

|

A BioWare egykori tervezője rossz hírt közölt: egyelőre nincs tervben a KOTOR moziváltozat.

Hirdetés

Amióta a Disney felvásárolta a LucasArts stúdiót, vége-hossza nincs a pletykáknak. A néhol keserű felhanggal emlegetett Star Wars sorozat jövője nagyon sokakat foglalkoztat, így nem csoda ha mindenki szeretne valami biztosat tudni. Nem szabad azonban elfeledni, hogy a Star Wars nem csak a moziban hódít, igen jelentős a számítógépes játékok rajongóbázisa. A mi kedvencünk, a KOTOR kapcsán múlt héten fel is reppent a pletyka, miszerint a BioWare már dolgozik a forgatókönyvön. Sajnos azonban a hír kacsa volt.

A lelombozó hírt Drew Karpyshyn közölte. Ő vett részt például a Jade Empire, a Mass Effect sorozat, a Baldur's Gate és a Dragon Age: Origins történetét megalkotásában. Ha valaki dolgozott volna ilyen projekten, hát az ő lett volna. Karpyshyn azonban visszavonult és kijelentette, senki sem munkálkodik KOTOR mozin sajna. Pedig de szép lett volna. Azért ne dőljünk a kardunkba menten, hátha összejön az Obisidian terve és elkészítik nekünk a KOTOR 3-at jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)