Hirdetés

Star Wars: Lightsaber Duels - Kardozzunk okosan

|

A következő kis videó közvetlenül csak a Wii tulajokat érinti,megnézni azonban mindenkinek érdemes.

Hirdetés

A Wii konzol legnagyobb ereje nem a grafikában rejlik. A PS3 vagy az Xbox simán gyalázza ezen a téren. Az távirányítót azonban nagyon eltalálták, hiszen számtalan esetben marha poénos dolgokat lehet vele művelni. Az alant látható kis szösszenet jó példa erre, és a LucasArts bizony jól tette, hogy kihasználta az kinálkozó lehetőséget. A játékról magáról nem ejtenék szavakat, mert tuti nem lenne belőle semmi jó, viszont ha jobban belegondolok akkor akár még fun is lehet tolni ezt a játékot. Csak aztán nehogy az legyen a vége, hogy nem csak a lakést romboljuk le a komámmal, de utána még hetekig szóba sem állunk egymással. No hát nézzük a videót, és reménykedjünk, hoggy ennél azért húzósabb címekkel jelentkezik a LucasArts a jövőben, mert tuti nem ez fogja kihúzni őket a pácból. Érdemes hallgatni ahogy a két srác évődik egymással - az  a videó legjobb része. Darth Loser....


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)