Hirdetés

Star Wars - még egy kis visszatekintés

|

A GameTrailer folytatja Star Wars témájú visszatekintő sorozatát, melyből megtudhatjuk, hogyan használták az Erőt 20 éve

Hirdetés

Pár hete készült el az első, meglehetősen rövid (két perces) összeállítás, a folytatás azonban már jóval terjedelmesebbre sikerült: majdnem 24 percben nevetgélhetünk azon, hogy annak idején mennyire lazán kezelték a fejlesztők az olyan apróságokat, mint az összefüggő és értelmes történet. Az elsőnek bemutatott, egyszerűen New Hope címet viselő Namco alkotás például rögtön a Tatooine-on összeugrasztja egymással Luke-ot és Vadert, ugyanis egy váratlan fordulattal a Sith nagyúr szolgálatában álló Jawák foglyul ejtik R2-D2-t, s Luke a megmentésére indul (az már említésre sem méltó apróság, hogy Vader egy ütés után óriási skorpióvá alakul át).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)