Hirdetés

Ma minden Star Wars rajongónak a Barcraftokban a helye!

|

Természetesen idén május 4-én is tematikus bulival vár benneteket a Barcraft és a Barcraft 2.

Hirdetés

Ma a nemzetközi Star Wars nap alkalmából a Barcraft esport bárok egy messzi messzi galaxisba repítenek el minden vendéget. A Star Wars Night rengeteg érdekes programmal, sőt nyereményekkel is várja a jedi lovagokat és a Birodalom hű csatlósait egyaránt. 

Hirdetés

Barcraft 1-ben (1092 Budapest, Ferenc krt. 34.) a Star Wars: Destiny (Sorsok) kártyajátékkal kerülhettek közelebbi ismeretségbe. Korábban a GameStar magazinban is olvashattatok erről a gyűjtögetős kártyás mókáról, ami egyetlen komoly veszélyt rajt magában: hamar függővé válik az ember. Ha úgy érzitek, hogy ti vagytok a Star Wars univerzum legnagyobb szakértői, akkor pedig kvízekben bizonyíthatjátok megkérdőjelezhetetlen tudásotokat. Természetesen a videojátékok sem hiányozhatnak, a vendégek Star Wars Battlefrontban lőhetik egymást apró pici darabokra.

Ha ma este inkább a Barcraft 2 (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.) felé vennétek az irányt, akkor sem fogtok csalódni. Star Wars: Destiny mellett is a Star Wars: X-Wing társasjátékkal is tolhattok pár meccset, megnézhettek egy ütős figurakiállítást és VR játékokat is kipróbálhattok. Ezen a helyszínen is lesz persze kvíz, továbbá a retró szerelmesei a Jedi Academyvel is múlathatják az időt. 

Megéri mindkét Barcraft esport bárba ellátogatni, hiszen akik mindkét helyszínen fotózkodnak a jelmezesekkel, azok egy menő Star Wars Night karkötőt kapnak ajándékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)