Hirdetés

Idén is lesz Star Wars nap a Barcraftokban!

|

Május 4-én különösen érdemes lesz meglátogatni a Barcraftot és a Barcraft 2-t, ugyanis mindkét helyszínen izgalmas programok várnak titeket.

Hirdetés

Május 4-e világszerte a Csillagok háborúja hivatalos ünnepnapja, és ezt itthon is egyre több rajongó ünnepli. Ahogy tavaly, úgy idén is érdemes lesz ellátogatni a Barcraft esport bárokba, ahol a Star Wars Night keretében izgalmas programok mellett ajándékok és nyeremények várnak titeket.

A Corvin negyedtől nem messze található Barcraft 1-ben (1092 Budapest, Ferenc krt. 34.) megismerkedhettek a Star Wars: Destiny (Sorsok) kártyajátékkal, tesztelhetitek tudásotokat a Star Wars kvízben, versenybe szállhattok Star Wars Battlefrontban, fotózkodhattok lázadókkal és jedikkel, vagy akár megkóstolhatjátok a koktélokat is.

A Nyugatinál elhelyezkedő és a GameNightoknak már lassan másfél éve otthont adó Barcraft 2-ben (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.) Star Wars: X-Wing és Star Wars Destiny társasjátékkal, figurakiállítással, a Star Wars Kisokos csatorna jóvoltából kvízzel, VR játékkal (7-9 óra között), a PC-ken Jedi Academyvel, fotófallal és koktélokkal várnak benneteket.

Aki mindkét helyszínen fotózkodik a jelmezesekkel, egy Star Wars Night karkötőt kap! A 4-6-os villamossal vagy az M3-as metróval könnyen és gyorsan utazhattok köztük, tegyétek meg feltétlenül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)