Hirdetés

Star Wars Nap - mini PC, gamer alaplap és füles a Gigabyte-tól!

|

Főszponzorunk, a Gigabyte rengeteg értékes nyereménnyel és egy csúcs PC-vel készül a Star Wars Napra.

Hirdetés

Az az erő, ami nem éppen velünk van, azt ügyesen belebújtattuk a Gigabyte brutális gamer PC-jébe, amit persze meg is mutatunk majd nektek a május 4-i rendezvényen.

A Gigabyte-nak köszönhetően idén Magyarország Csillagok háborúja rajongóival együtt ünnepeljük a Star Wars Napot a GameNighton. Ez már önmagában is örvendetes hír, de a Gigabyte tesz róla, hogy ne csak a világ legjobb sci-fije iránti rajongás legyen az egyetlen okunk, hogy május 4-én kilátogassunk a Grundra.

A helyszínen kipróbálható lesz a Gigabyte egyik csúcs PC-je, amire a biztonság kedvéért rácuppantunk majd egy Oculus Riftet is, hogy részt vehessetek az endori csatában. A Simhouse-os pajtásaink már többször bebizonyították, hogy a virtuális valóság és a szimulátorok terén nem ismernek tréfát, és most is tartogatnak számunkra pár nagyon kellemes meglepetést.

Persze ez még nem minden. A Gigabyte rengeteg ajándékkal készül a Star Wars Napra és mi sok-sok olyan programot és versenyt rendezünk nektek, amin ezeket megnyerhetitek. A fődíjak között olyan ajándékok lesznek, mint egy Brix mini PC, illetve egy szerencsés Star Wars-rajongó GA-Z97X-Gaming 3 típusú alaplappal térhet majd haza.

Ezen felül a rendezvényen kisorsolunk majd egy Gigabyte Force H3 fülest is, de lesz még lesz rengeteg pólónk és apróbb nyereményünk is, hogy senki se távozzon üres kézzel a GameNightról.

Mostantól minden nap megosztunk veletek egy meglepetést a Star Wars Nap alkalmából rendezett GameNighttal kapcsolatban, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz figyelni a GameStar Online-t, a GameNight hivatalos facebook csoportját és persze az esemény oldalát. 

A Halálcsillag árvái pólót láttátok már?

Star Wars Nap - a Halálcsillag árvái

Időpont: 2015. május 4., hétfő, 16:00-tól

Hol: A Grund - 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

R2-D2 ikertestvére is velünk tart, úgyhogy nektek is ott a helyetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)