Hirdetés

Star Wars Nap - lasertag harc a birodalom és a lázadók között!

|

Kitört a háború a Birodalom rohamosztagosai és a lázadók között. Nincs kegyelem. Csak ajándékok.

Hirdetés

A Star Wars Napon nemcsak menő GIGABYTE, Holdfény Team és Cooler Master ajándékokat nyerhettek majd, hanem részt vehettek a Birodalom ellen folytatott harcban is. Lézerfegyverekkel. 

A lazerharc.hu-s pajtásaink átalakították a Grund alatt húzódó lazertag pályát, hogy a Star Wars Nap ideje alatt egyszer is mindenkorra tisztázhassuk a lázadók és a birodalmiak közötti ellentétet. A háromfős csapatok megállás nélkül harcolnak majd a földalatti pályán és a résztvevők között értékes ajándékokat sorsolunk ki, többek között egy nyolc főre szóló lazertag ajándékutalványt is.

A lazertag versenyre való nevezés díja most csak 950 forint lesz, amiből a lazerharc.hu 250 forintot jótékony célra ajánl fel, tehát nemcsak egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhattok, hanem valami jót is tehettek a "Halálcsillag árváiért".

A háború 17:00-tól veszi kezdetét, jelentkezni pedig a helyszínen lehet majd a Grund bárpultjánál elhelyezett terminálnál. 

Ezen felül még rengeteg programmal és érdekességgel várunk titeket, amikről a következő napokban olvashattok bővebben. Érdemes lesz követni a GSO-t és a GameNight hivatalos Facebook oldalát. Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen fapados jelmezekkel érkeztek majd a Star Wars Napra.

Star Wars Nap - a Halálcsillag árvái

Időpont: 2015. május 4., hétfő, 16:00-tól

Hol: A Grund - 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldalGameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES! Hívjátok meg a barátaitokat is, hatalmas buli lesz! May the Fourth be with you!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)