Hirdetés

Star Wars Nap - rengeteg program és ajándék

|

Érdekes előadások, kerekasztal beszéltés, retro Star Wars játékok, lazertag, kvíz, rengeteg ajándék és még sok más vár rátok a Star Wars Napon!

Hirdetés

Igyekszünk mindent megtenni, hogy felejthetetlenné varázsoljuk az idei Star Wars Napot kis hazánk Csillagok háborúja rajongói számára.

Azt már elárultuk nektek, hogy a Star Wars Napon menő GIGABYTE és Cooler Master gamer cuccokat és Holdfény Teamtől kapott Star Wars relikviákat nyerhettek majd, de ez még nem minden. Teszünk róla, hogy a GameNighton senki se unatkozzon.

A programok közül párat már bejelentettünk, például nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen fapados jelmezekkel rukkoltok majd elő, illetve arra is, hogy ki nyer majd a lázadók és a birodalmiak között dúló lézertag csatában. Ezeken felül azonban még rengeteg más programmal és érdekességgel várunk titeket május 4-én.

Megint lesz tombola! Ez azért is remek hír, mert már pusztán azzal is nyerhetsz ajándékokat, hogy fel tudod írni a neved egy papírra. A tombola mindenki számára ingyenes, de ha szeretnéd egy kicsit növelni az esélyeidet, akkor vásárolhatsz valamit a GameStar standon és rögtön három tombolát kapsz.  

Kint lesz a rendezvényen Dukovits Krisztián, Magyarország egyetlen, a Lucasfilm által is elismert asztrodroidjának építője és tulajdonosa, aki egy külön előadásban mesél majd a projekt részleteiről és egy kis bemutatót is tart, ami alatt kiderül, hogy mire is képes R2-D2 magyar ikertestvére.

A Cosfighters is tart nekünk egy izgalmas előadást és filmes szakértőkkel karöltve részt vesznek majd egy kerekasztal beszélgetésen is, ahol átrágjuk magunkat minden idők egyik legsikeresebb franchise-ának történetén. A résztvevőknek rengeteg érdekes személyes sztorijuk van a Star Wars-szal kapcsolatban, ráadásul a beszélgetés végén ti is kérdezhettek majd tőlük.

Nincs Star Wars Nap Sakman és retro játékok nélkül. Amíg a Grund egyik szegletében a GIGABYTE csúcs PC-jén próbálhatjátok ki az egyik legmenőbb Oculus Rift demót, addig a másikban azt nézhetitek meg, hogy honnan jutottunk el idáig. Sacman rengeteg retro Star Wars-játékkal készül számunkra, amikből még az sem kizárt, hogy versenyt is csinálunk.

Persze a jelenlegi és a múltgeneráció játékairól sem feledkezünk meg, úgyhogy Xbox 360-as kioszkokkal pakoljuk tele a Grundot, amiken a PlayON-nak köszönhetően különféle Star Wars-játékok futnak majd.

Rengeteg ajándékkal készülünk a Star Wars Napra, amiknek egy részét kvíz formájában szeretnénk átadni majd nektek. Természetesen minden a Star Wars-ról szól majd, külön kvízt szenteltünk a játékoknak, az eredeti trilógiának és az új filmeknek, úgyhogy mindenki megtalálhatja majd a neki tetsző kérdéseket.

Azok, akik egy kicsit - tehát sokkal - komolyabban veszik a kvízt, bizonyára örömmel hallják, hogy a Grund másik oldalán párhuzamosan zajlik majd a QuizNight! A téma stílszerűen az ERŐ lesz, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz becsatlakozni a buliba.

Közkívánatra szervezünk egy Mortal Kombat X, illetve egy csocsóversenyt is, amiknek ugyan nincs köze a Star Wars-hoz, de annyian kértétek, hogy egyszerűen nem volt szívünk nemet mondani rá. 

Mindezek mellett ne felejtkezzetek el arról, hogy a Star Wars Napon valamit jót is tehettek. A rendezvényen az SOS gyermekfalvak Alapítvány javára gyűjtünk majd adományokat, melyeket a helyszínen át is adunk az alapítvány képviselőjének.

Star Wars Nap - a Halálcsillag árvái

Időpont: 2015. május 4., hétfő, 16:00-tól

Hol: A Grund - 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)