Hirdetés

Star Wars-napi akciók pörögnek a Steamen

|

Május negyedike alkalmából érdemes lehet behúzni pár klasszikus, fénykarddal hadonászós vagy vadászgéppel száguldozós akciójátékot.

Hirdetés

Május 4. a hivatalos Star Wars nap, amit természetesen a geek birodalom minden szeglete megünnepel, a játékiparban nyilván különböző akciókkal tisztelik meg e jeles alkalmat. A Steamen már bepörgött a vásár: szinte minden Star Wars cím fillérekért szerezhető be, és még a Star Wars Jedi: Fallen Order ára is 40 százalékot esett. 

Hirdetés

A tavalyi év sikerjátéka még így is a legdrágább a felhozatalban, mivel a többi 0,9 eurótól 6 euróig terjedő árakon szerezhető be. A Jedi Knight II és a Jedi Academy együtt nem adják ki egy gyorséttermi menü árát, még úgy sem, hogy jelenleg az euró egyébként meglehetősen drága.

Ha valami régebbi Star Wars címmel szeretnéd megünnepelni a franchise dicsőségét, akkor nagyon ajánljuk a Star Wars: Knights of the Old Republic mindkét részét, a már fent említett Jedi Knight párost, de az Episode I: Racer és az X-Wing / Tie Fighter is megérhetnek egy-egy próbakört. Nyilván a Fallen Order is erősen javasolt, amit ha eddig nem játszottál végig, akkor most lesz érdemes nekiülnöd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)