Hirdetés

Nyitott világú Star Wars játékot készít az Electronic Arts

|

Az Electronic Arts már toborozza a fejlesztőket ahhoz a Star Wars játékhoz, ami a Visceral félbemaradt alkotásának maradványaiból készül.

Hirdetés

Amikor az Electronic Arts tavaly kukázta a Visceral lineáris Star Wars játékát, akkor azzal indokolták a döntést, hogy a modern játékosokat már nem vonzza annyira ez a fajta játékmenet, ezért újra kell gondolniuk a dizájnt. Nos, úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni az új irányt, mert az EA máris keresi a rutinos fejlesztőket.

Hirdetés

A cég saját álláshirdetései között jelent meg egy új bejegyzés, amelyben vezető online mérnök pozícióba keresnek alkalmazottat és mivel elég világosan körülírják a projektet, ezért különösebben találgatni sem kell, hogy miről van szó.

A hirdetés szerint a jelentkezőnek vezetnie kell egy csapatot, amely egy nyitott világú Star Wars játék online feature-eit fogja leszállítani. Habár a szöveg nagy része a konkrét technikai elvárásokat ismerteti, szóba kerül a matchmaking is, amiből nagyjából már be lehet határolni, hogy milyen elképzelések vannak.

Nem túl örömteli látni, hogy a Visceral ígéretes ötletei nagyrészt a kukában végezték a trendek és a statisztikák miatt, de azért nem akarjuk rögtön temetni sem a játékot, szóval reméljük, hogy kisül belőle valami jó. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)