Hirdetés

Star Wars-os Angry Birds?

|

A madarak visszatérnek, a kérdés az, milyen (jedi)köntösben?

Hirdetés

Az Angry Birds sorozat még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok körében, nem csoda, hiszen folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb kalandok a madarak és malacok örökös harcáról.

Legutóbb az Angry Birds: Space hódította meg a közönséget, ezt támasztják alá az eladási statisztikák is: kevesebb, mint két és fél hónap alatt 100 millió példányt értékesítettek belőle. Legutóbb pedig a Bad Piggies című alkotás jelent meg, melyben - az eddigiektől eltérően - a malacokkal lehetünk.

Most viszont valami újat hintettek el a készítők hivatalos tumblr oldalukon, íme:

Ide kattintva a fénykard még aktiválódik is, kék pengéjének fénye pedig megvilágítja a csuklya alatti "arcot"... Vajon az Angry Birds: Space egyik új tartalmáról van szó?
A kép alatt az alábbi felirat olvasható: "Times Square, New York, October 8th, 10am EST.  HINT: Head to Toys R Us at 8am EST!"
Akkor ez csak egy játékfigura lesz?

Mindenesetre meg lehetne oldani a Star Wars-hoz való kötődést, például a Millenium Falcon is lehetne dühös madár... Viszont a kép csalóka, mert egy Jedi-t ábrázol, de egy Angry Bird, vagyis Dühös Madár inkább Sith lehetne Yoda mester tanítása alapján: "A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést." No de bízzuk a készítőkre, én kíváncsian várom, mi sül ki ebből!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)