Hirdetés

Star Wars Pinball - akciós a midiklorián

|

Közeledik a hivatalos Star Wars nap, ennek örömére a Zen Studios készül egy kis meglepetéssel a rajongók számára.

Hirdetés

Május negyedike (May the 4th be with you ugyebár) lett a Star Wars rajongók ünnepnapja. Ilyenkor lekerülnek a falról a fénykardok, emberek beöltöznek, mindenki egy messzi-messzi galaxisba képzeli magát (ahová a Disney el is jutott). A Star Wars: Pinball teszt a GSO-n már áradozott eleget arról, hogy milyen nagyszerű lehetőség erre egy kis flipper, nem is kell több ennél.

A Zen Studios legfrissebb játéka nem csak szerintünk lett egy szinte tökéletes tisztelgés az ismert univerzum előtt: a nemzetközi sajtó is elismerően biccentett a hazai csapat munkája láttán. A jeles ünnepnap alkalmából most engedtek kicsit az árakból, bármelyik platformon (iOS, XBLA, PSN, Android, Mac) féláron kapható a Star Wars Pinball.

Az akció nem csak kizárólag negyedikére vonatkozik: már most is élnek az akciós árak, és egészen május 8-ig tart a galaktikus diszkont kedvezmény. Véleményem szerint nem érdemes várni, aki szereti a Star Wars univerzumot, azonnal tegyen egy próbát, nem fog csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)