Hirdetés

Star Wars Pinball - kedvcsinálót kapott a Balance of the Force DLC

|

A Balance of the Force DLC képében három vadonatúj asztallal bővül a Star Wars Pinball. Trailerünk is van hozzá!

Hirdetés

A Zen Studios (Zen Pinball 1-2, Marvel Pinball, CastleStorm) bejelentette, hogy október közepén megjelenik a Balance of the Force nevű DLC, ami három új Star Wars témájú és egyedi kivitelezésű pályával bővíti a Star Wars Pinball alapjátékot.

Az új asztalok közül az első kettő a lázadóké; elég csak megnézni a Star Wars: Starfighter Assault és a Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi neveket és egyértelművé válik. Az alábbi trailer a Star Wars: Starfighter Assault pályába enged betekintést és úgy tűnik, hogy nem fogunk unatkozni:

A harmadik és egyben az utolsó asztal Darth Vader témájú lesz, amit továbbra sem leplezett le teljes egészében a Zen Studios, de hamarosan erre is számíthatunk.

A Balance of the Force DLC tehát a Star Wars Pinball DLC-jeként jelenik meg október 15-én Steam-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra (az európai változat dátuma október 16), PS Vitára, Nintendo Wii U-ra, iOS-re, Androidra, Windows 8-ra, Macre, Kindle Fire HD-re és néhány intelligens mosógépre.

Titeket magával ragadott már a Star Wars hangulat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)