Hirdetés

Star Wars Pinball - Boba Fett asztala

|

A jövő héten érkező Csillagok Háborúja témájú hazai flipper játék új videót kapott, főszerepben a galaxis leghírhedtebb fejvadászával.

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy fénykarddal vívni nem csak a képzeletünkben, hanem a valóságban is lehet, ma pedig a Zen Studios legújabb remekművét, a Star Wars Pinball-t csodálhatjuk meg mozgás közben.

Az összesen tíz új pályával operáló játék "A Birodalom visszavág" témájú asztalát már megleshettük, most viszont Boba Fett, a mandalori fejvadász kap fontosabb szerepet.

Az eddig ismert két asztalon kívül még biztosan érkezik majd egy Clone Wars témájú is, az azonos című rajzfilmsorozat alapján, a többi hét pálya kinézetét viszont még Yoda mester sem tudná megjósolni.

A Star Wars Pinball első három asztala február 27-én válik elérhetővé az App Store-on, a Google Play-en, az Xbox Live-on és a PlayStation Network-ön. Az Erő velünk lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)