Hirdetés

Star Wars Pinball - Han Solo is saját asztalt kap

|

Nem tudjuk elégszer hangoztatni, hogy a flipper egy zseniális móka, és a Zen Studios komolyan is vette ezt az alapigazságot. Ennek köszönhetően a Star Wars szériában már Han Solo asztal is jöhet végre.

Hirdetés

Ha valaki alapvetően flipperes srác lehetne egy játékteremben, akkor egészen biztosan Han Solo lenne az (és most utalhatnék itt a zseniális Star Wars gimis sorozatkarakterekre is képzettársításként). De tényleg, a flipper annyira menő volt, hogy szinte kötelező jelleggel kellene Han Solo asztal is. Ó, várj!

A Star Wars Pinball teszt során már írtam, hogy lesz folytatás, jött is már egy csomag, a jelenleg PlayStation 4-en is hódító Zen Studios pedig nem hagyja abba a széria kifacsarását, aminek én csak örülni tudok.

A Star Wars Pinball: Heroes Within csomag idén tavasszal érkezik, és most Han Solo egysorosokkal tűzdelt élményorgia mutatkozik be a fenti videó formájában. Emellet még a Droids, a Star Wars™: Episode IV A New Hope, és a Masters of the Force asztalok is jönnek, ezekről is hamarosan kapunk majd videókat. Hogy mennyire várom? Meg sem próbálom leírni. A platformok pedig: PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Xbox LIVE Arcade, Steam, iOS, Google Play, Amazon és persze OSX. Lehet válogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)