Hirdetés

Star Wars Pinball - a teljes kollekció Nintendo Switchre költözik

|

A hazai Zen Studios Star Wars flipperasztalait hamarosan elvihetjük magunkkal bárhova.

Hirdetés

Bár jelenleg az Operencia: The Stolen Sun kapcsán emlegeti a világsajtó a Zent, azt nem szabad elfelejteni, hogy hozzájuk tartozik a Pinball-sorozat is, amelynek keretében különféle brandekre húznak fel egy-egy flipperasztalt. Ilyen a Star Wars Pinball is.

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy a teljes Star Wars Pinball kollekció megjelenik a Nintendo hibrid konzoljára is, és 19 asztalt foglal magába. Többek között olyan filmek adaptációját kapják meg a Switch-tulajok, mint a klasszikus trilógia, a Zsivány Egyes, a Solo: Egy Star Wars történet, Az ébredő Erő vagy Az utolsó Jedik, a sorozatok közül a Klónok háborúja és a Lázadók kerül be, a karakterekre fókuszáló flippereknél a Han Solo, a Darth Vader és a Boba Fett is említésre méltó, de akadnak olyan gyöngyszemek, mint a Jedi vs. Sith témára felhúzott Star Wars: Masters of the Force. 

A játékélményt nagyban növeli majd, hogy elfordíthatjuk a Switchet és úgy játszhatunk, valamint a HD Rumble támogatása, a direkt erre a platformra készített karriermód, a jukebox módban lejátszható betétdalok és egy speciális gyűjtő mód, ami in-game bónuszokkal segít a játékosoknak magasabb pontszámokat elérni. 

A Star Wars Pinball szeptember 13-án jelenik meg Nintendo Switchre, és nem csak digitálisan, hanem dobozosan is beszerezhető lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)