Hirdetés

Star Wars Pinball - több mint flipper

|

A Zen Studios három Star Wars témájú flipperasztala hamarosan mindenki számára elérhetővé válik, most a Birodalom Visszavág témájút tekinthetitek meg. Zseni.

Hirdetés

Rengeteg flipperjátékot találhatunk a különféle platformokon, melyek többsége pár perc után már olyan unalmassá válik, hogy azt kívánjuk, bárcsak leesne az a rohadt golyó.

A Zen Pinball 2 viszont ezek gyökeres ellentéte. Már a Marvel témájú asztalok között is volt olyan, aminél akárhányan is néztük a játékot, ugyanannyira szorítottunk, mint a játékos, és vártuk, hogy milyen váratlan eseményt fog előidézni a golyó a különböző pontokhoz csapódva. A három, február folyamán érkező Star Wars asztal közül most a Birodalom Visszavág alapján készültet tekinthetitek meg mozgásban, és az, hogy tele van meglepetésekkel, enyhe kifejezés. Küldetések, ellenőrzőpontok, hatalmas AT-AT-k lábuk körül köröző Snow Speederekkel, meg persze az elmaradhatatlan Luke Skywalker-Darth Vader összecsapás.

A Star Wars Pinballról szóló tesztünket hamarosan itt, a GameStar Online hasábjain is olvashatjátok, HP jóvoltából pedig - mivel már kipróbálta mindhárom asztalt - a 2013/02-es GameStarban olvashattok egy átfogó előzetest. Nagyjából egy hét múlva a Boba Fettnek dedikált asztal is bemutatkozik, amit többek között a GSO-n is láthattok majd. Nyugtassatok meg minket, hogy ti is ugyanennyire izgatottak vagytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)