Hirdetés

R2-PS4 - itt az R2-D2-s hordozható PS4

|

Ha bárhová magaddal akarod vinni kedvenc Sony konzolodat és a Star Wars világát is imádod, akkor ezt a csodát neked találták ki.

Hirdetés

Nem csak 10 milliós Star Wars játékgépet vásárolhat az, aki fogékony a messzi messzi galaxis borsos árú kütyüire. Már potenciális vásárlóit keresi az R2D2 köntösbe öltöztetett, hordozható PlayStation 4.

Eddie Zarick kezei közül eddig is remek konzol-laptop kombinációk kerültek ki, elég csak a PlayBOX néven futó PlayStation 4 és Xbox One hibridre gondolnunk. Zarick azóta is ontja magából az Xbook One-okat és a PlayBook 4-eket, utóbbiból pedig egy igazán egyedi darabot is elkészített. A PlayStation laptop nem csak a Star Wars filmek kis robotjának, R2D2-nak a külsejét örökölte, az asztromech droid hangjait is megkapta grátiszként.

Nézzétek meg, hogy fest ez a gyönyörűség. Galériánkban több képet is megcsodálhattok róla.

Amennyiben a PlayBOX hibrid érdekel titeket, jó hír, hogy Zarick erre is fogad rendeléseket. Az MK II modell ára csekély 2595 dollár, azaz körülbelül 730 000 forint. Plusz postaköltség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)