Hirdetés

Kiderült egy-két dolog a következő Star Wars játékról

|

Megtudtunk ezt-azt az egyelőre Project Maverick néven emlegetett, kisebb hangvételű újdonságról.

Hirdetés

Tegnap szivárogtatta ki egy okos kis robot a PlayStation Store adatbázisából a Project Mavericket, melyről első körben csak annyit tudtunk meg, hogy PlayStation 4-re készül (nyilván). Később a kotakus Jason Schreier Twitteren jelezte, hogy ez az EA Motive általa korábban említett, kisebb projektje, de többet ő sem mondott.

Hirdetés

A PSN Releases bot készítője kibányászott még pár infót. Megtudtuk, hogy az azonosítója alapján a Store-ba most felkerült elem a játék bétája, PlayStation VR támogatás nem lesz, így biztosan nem egy VR-exkluzívra számíthatunk, valamint arra is fény derült, hogy lesz többjátékos mód benne, mivel a Play Together paraméternél 5 van megadva Azt, hogy a szám pontosan mit jelez, nem tudjuk, de a Play Together segít, hogy a partykból közvetlenül indíthassunk el játékokat együtt. Aki szeretné, meghallgathatja a menüben hallható zenét itt.

Valószínűleg nem kell már sokat várnunk a hivatalos bejelentésre, addig meg figyelünk, hátha szivárog még valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)