Hirdetés

Kiderült, mikor jöhet a Respawn Star Wars játéka

|

A Titanfallt is jegyző csapat már egy ideje dolgozik valamin, amiről nem sokat tudunk, csak azt, mikorra tervezik a megjelenését.

Hirdetés

A DICE feltehetően még nem állt neki a Battlefront 3-nak, és az EA is csak annyit közölt, egyelőre gondolkodik azon, mikor lenne jó kiadni. Ez még önmagában nem jelenti, hogy valaha el is készül, a Battlefront 3-ak sose szoktak.

Hirdetés

Mivel a Visceral-féle játék kiesett, nem tudni, idén kapunk-e bármit. Korábban a kiadó évi egy Star Wars játékkal tervezett, de ez azóta változhatott.

A legfrissebb, befektetőknek tartott beszámoló során elhangzott, hogy a Respawn-féle külső nézetes akció-kalandjáték, amit két éve jelentettek be, és azóta sem részleteztek, várhatóan 2019. április 1. és 2020. március 31. között jelenik meg. Ennek ismeretében valószínű, hogy a 2019-es E3-on fogják bejelenteni a részleteket.

Mivel még az Anthemet is elhalasztották azért, hogy az októberben érkező új Battlefield ne vegye el előle a figyelmet, az idei évre semmilyen új Star Wars játékra nem számíthatunk. A Battlefront 2 viszont frissülni fog, az a 9 millió játékos, aki eddig megvette, és az a pármillió, aki meg fogja még, ezzel elütheti az időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)