Hirdetés

Star Wars Rogue Squadron - ilyen lett volna a Wii kontrolleres fénykardozás

|

Egy ismeretlen forrásnak hála egy videóban láthatjuk, milyen lett volna a Wii-s Star Wars csoda.

Hirdetés

A már nem létező Factor 5 több Star Wars játékon is dolgozott az elmúlt években. Egy ismeretlen forrásnak köszönhetően bele is nézhetünk most az egyik címbe, mivel valaki volt olyan kedves, hogy elküldött egy videót az IGN-nek a kukázott projektről.

A Star Wars Rogue Squadron: Rogue Leader azután került bejelentésre, miután a Factor 5 több fejlesztés alatt álló címét is elkaszálták. A cég elnöke Julian Eggebrecht beszélt arról, hogy ez a játék eredetileg egyesítette volna a Star Wars Rogue Squadron: Rogue Leader és a Star Wars Rogue Squadron: Rebel Strike epizódokat, és némi extra tartalommal egészítette volna ki a játékot. Sajnos ezt az ambiciózus Wii projektet sem fogjuk már kipróbálni.

A Rogue Leader egyébként új grafikus motort kapott volna, ami 60FPS-el pakolta a képeket, és többfajta irányítási modellt is támogatott (például Wii kormánnyal lehetett volna vezetni az X-Wingeket).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)