Hirdetés

Mozgásban a titokban készült Star Wars RTS

|

Felkerültek a világhálóra egy még be nem jelentett és valószínűleg törölt Star Wars stratégia látnivalói, így képeken és videón is láthatjuk a titokzatos címet.

Hirdetés

Micsoda véletlenek vannak! Épp a minap jelentette be az Electronic Arts, hogy még nem lőtt el minden puskaport és a Star Wars Battlefront 2 mellett azt is megerősítette, hogy évente kapunk egy Star Wars játékot, erre most kiszivárogtak egy Star Wars stratégia anyagai. 

Felbukkant egy felvétel a világhálón, amely állítólag egy bejelentetlen Star Wars RTS-t takar. A játékmenetben izometrikus nézetből követhetjük, ahogy a franchise klasszikus karakterei összecsapnak egymással a Tatooine-on: míg az X-szárnyúak a TIE vadászokkal vannak elfoglalva a levegőben, addig a földön Luke Skywalker a lázadókkal együtt veszi fel a harcot a rohamosztagosokkal, de nem maradhat ki a képből az AT-AT és az AT-ST sem: 

A videót Elise Baldwin töltötte fel a Vimeóra (időközben törlésre került), aki audio rendezőként az évek során több EA-cím fejlesztésében is részt vett, például a The Sims részek esetében. Elmondása szerint dolgozott a szóban forgó Star Wars stratégián is, amely már körülbelül egy éve fejlesztés alatt áll, amely ez alatt az idő alatt három platform/grafikus motor váltáson is keresztül ment. Tartalmaz egy szimulációs módot és egy taktikai harci módot, a mellékelt videó az utóbbit bemutató demóból származik. Vannak fotóink is a projektről: 

Több külföldi sajtó is felvette a kapcsolatot a kiadóval a projektet illetően, de egyelőre még nem érkezett hivatalos reakció. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)