Hirdetés

Star Wars Speedrun - az Episode IV egy percben (videó)

|

Hogy is volt pontosan? Melyik droidokat keresték? Han lőtt először? Hova is csapott le Vader? Ha már homályosak az emlékeink, akkor egy perces frissítéssel felidézhetjük az Új remény legfontosabb pillanatait.

Hirdetés

Ez is amolyan egyperces, csak Örkény nélkül. Volt már Vissza a jövőbe, és Mátrix Speedrun, nem csoda, hogy a Star Wars univerzum sem maradt érintetlen az egyébként maximálisan zseni animációs gyorsbeszélők munkájának köszönhetően.

Az Episode 3 ne zavarjon meg senkit, valójában az Episode 4-ről van szó, de a Speedrun történetében ez a harmadik ilyen darab. Az első Csillagok háborúja mozi egy percbe sűrítve is zseniális, tessék csekkolni:

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)