Hirdetés

Star Wars: First Assault - videón a soha el nem készült FPS

|

A most kiszivárgott videó alapján még szomorúbbak vagyunk, hogy végül nem lett semmi Star Wars: First Assaultból.

Hirdetés

A Star Wars: First Assault egy új széria nyitánya akart lenni, ez a sorozat pedig a Battlefront III-ban csúcsosodott volna ki. A játékot még 2012-ben kukázták, mikor a Disney kezébe került a Lucasfilm, és így a LucasArts is.

A semmiből bukkant elő ez a tech béta felvétel, mely azért elég sokat elárul arról, hogy milyen volt a törölt Star Wars FPS. A játék a Free Radical (mai nevén Deep Silver Dambuster) és a DICE-féle Battlefrontoktól függetlenül készült. Az alkotók egy letölthető címnek szánták Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A munkálatok elég jól haladtak, már csak egy hajszálnyira voltak a nyílt bétatesztektől, mikor a Disney dobta az egész projektet. A 20 perces videón egy birodalmi rohamosztagost láthattok, aki a Tatooine-t barangolja be. Sajnos a játék akkori verziójában még nem volt lehetőség botok vagy további játékosok hozzáadására, így hatalmas harcokra ne számítsatok.

A játék respawn rendszere a hullámokban érkező szállítóhajókra épített, ezekkel lehet visszatérni a csatába. A taktikai mélységek megteremtésére különféle álcázóberendezések és holografikus elterelő szerkezetek szolgáltak. További érdekesség, hogy minden karakter rendelkezett volna közelre ható gyógyító képességgel is.

A Star Wars: First Assault megjelenését 2013 nyarára lőtték be, utána érkezett volna egy Wingman kódnéven futó titkos cím a következő évben, majd a sor zárásaként 2015 telére tervezték a Battlefront III-at. Ez a Battlefront megkapta volna az előző két játék elemeit, továbbá egyjátékos kampánnyal, valamint X-Wingek és TIE vadászok közötti űrharcokkal akarták teljessé tenni az élmény.

Mint tudjuk, végül a dolgok igencsak másként alakultak. Ti örülnétek ha egyszer mégis megjelenne a Star Wars: First Assault?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)