Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó

|

Ígéretet kaptunk a Star Wars: The Force Unleashed 2 demóra a LucasArts-tól

Hirdetés

Itthon október 29-én fog megjelenni Star Wars: The Force Unleashed 2, de a LucasArts szájából a Gamescomon elhangzottak alapján ezt mindenképp megelőzi majd egy játszható demó.

Illetve azt is megtudtuk, hogy a demó nagyon fog hasonlítani a Gamescomon kiállított verzióhoz, amiben a játék legelejét lehetett kipróbálni. Visszatérő főhősünk, a sokadik klónozásra -kisebb mentális problémákkal- újjászületett Starkiller kitör fogságából, keresztülvágja magát egy egész kis hadseregen, a DMM technológiának és az Erő feletti hatalmának köszöngetően mindent összetör, felemel és elhajít, majd megfújva Vader nagyúr Tie Fighterét a távozik a Kamino bolygóról. A Star Wars: The Force Unleashed 2 demójának ígéretét sajnos nem követték a platformokról szóló információk. Logikánkat használva hát valószínűsítsük a konzolos próbaverziókat, és örüljünk, ha abból esetleg a PC-re is futja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)