Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed 2 - PC-re is jön

|

Eddig legfeljebb csak remélhettük, most már lényegében biztosra vehetjük, hogy nem csak konzolos barátaink szórakozhatnak az Erővel.

Hirdetés

A májusi GameStar hasábjain Vakka tollából már olvashattatok egy cikket, amelyből kiderül, hogy mi vár majd Starkiller klónjára. Naná, hogy Vader nagyúrral kell tengelyt akasztania, s mintegy mellékesen hőssé válnia.



Akkor még nem vehettük biztosra, hogy a konzolok mellett PC-re is elkészül-e a Star Wars: The Force Unleashed 2. Igaz, egyes - nem egészen megalapozatlan - vélemények szerint jobban jártunk volna, ha már az első részt sem írják át, lévén az Aspyr elég trehány munkát végzett és optimalizálásról látszólag még hírből sem hallott.



Persze a folytatás PC-s portját látatlanban nem illik kritizálni, mindenképpen megérdemel egy esélyt, csak az ad okot aggodalomra, hogy ismételten az Aspyr kapta a feladatot. Sebaj, a lényeg, hogy Xbox 360 és PlayStation 3 (LucasArts) mellett Nintendo Wii (Red Fly) konzolon, illetve PC-n is tiszteletét teszi.
Minderről a kiadó által szétküldött fact sheetből szereztünk tudomást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)