Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed 2 - Végtelen történet és Ewokok a DLC-ben

|

Ewokokkal is harcolunk madj az év végi Force Unleashed 2 DLC-ben

Hirdetés

Gio Corsi a LucasArts Singapore egyik fejese elárulta, hogy Starkiller garantáltan feltűnik majd az év végén érkező Star Wars: The Force Unleashed 2 DLC-ben, ahogy az apró termetű Ewokokkal is harcolunk majd abban.

Corsi elmondta, hogy a DLC helyszíne maga az Ewokok anyabolygója, az Endor lesz, és ugyan azzal a „végtelen történetiséggel" érkezik, mint anno a Hoth Bonus küldetés az első Force Unleashedből, és játékidejében is ahhoz mérhető. A DLC-t egyébként ugyan azokkal a képességekkel kezdjük, mint amikkel az alapjátékot befejeztük, ezért a DLC elején sem gátol majd bennünket semmi a zúzástól. A DLC az év végén érkezik karakterskinekkel karöltve, aminek darabja 1 dollár lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)