Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed 3 - kooperatív móddal és nyílt világgal jött volna

|

Mint sok más projekt, a Force Unleashed 3 is áldozatául esett a LucasArts Disney általi felvásárlásának. Most kiderült, milyen lehetett volna.

Hirdetés

Az első Force Unleashed jól sikerült, a második már nem annyira, de egy újabb esélyt azért megérdemelt volna a sorozat. Mikor a Disney úgy döntött, nulláz mindent, elveszett a folytatás lehetősége.

Hirdetés

A csapat el sem kezdte a fejlesztést, csak ötletelések folytak. Haden Blackman projektvezető a napokban elárulta, hogy szeretett volna egy felfedezésnek helyet adó nyílt világot, valamint kooperatív módot. Ez utóbbit úgy képzelte el, hogy miután Boba Fett a Rogue Shadow után indul és lekapcsolja, a játékosok Vader és a tanítvány szerepében, közös erővel kénytelenek menekülni. Aztán kiderült volna, hogy Fettet az uralkodó küldte utánuk. Volt egy olyan ötlet is, hogy a Force Unleashed 2 végén Vadert szétszedik a lázadók, bíróság elé állítják, 

Egy három és fél órás livestream során, melyet a Starkiller hangját adó Sam Witwer vezetett, kiderült az is, hogy a karakter majdnem bekerült a Star Wars Rebels sorozatba, ami jelenleg is kánon.

Watch live video from Samwitwer on www.twitch.tv

Szerintetek volna értelme folytatni a Force Unleashed sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)