Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed 3 - Mégsem halott?

|

Lehet, hogy mégsem annyira halott a The Force Unleashed 3

Hirdetés

Nemrég egy LucasArts leépítésről szóló mendemonda mellé kaptuk a rémhírt, hogy a vezetőség ezzel együtt a már készülő Star Wars: The Force Unleashed 3 munkálatait is leállíttatta. A The Force Unleashed 2 projektvezetője próbál most megnyugtatni mindenkit ezzel kapcsolatban.

Julio Torres elmondta, hogy a Force Unleashed és a Force Unleashed 2 körülbelül egy évnyi történetet foglal magába, ezért még mindig van néhány év köztük és a Star Wars IV film sztorija között, amit el lehetne mesélni. A hamarosan megjelenő Force Unleashed 2 befejezését természetesen nem hajlandó elárulni, hiszen azzal tönkretenné a játékot. Most csupán azon tanakodnak, hogy a negyedik Star Wars film tökéletes felvezetése érdekében szükséges lehet-e a harmadik Force Unleashed elkészítése. Szerinte ez egyébként indokolt lenne. Reménykedjünk hát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)