Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - A Tython bolygó

|

A BioWare Austin szakemberei mutatják be az alant látható videóban a stúdió első MMO-jának egyik elkészült bolygóját.

Hirdetés

Az Electronic Arts, a LucasArts és a BioWare hármasa nagyon sokat vár a Knights of the Old Republic folytatásának is kikiáltott MMORPG-től. Igazán ütős, padlón koppanó állakat eredményező trailerrel még nem jelentkezett a nagy csapat, s a játékból származó jeleneteket is csak a fejlesztő naplók részeként láthattunk eddig. Most sem változott a helyzet, de legalább némi képet kapunk a játékról, miközben megismerkedünk a Star Wars kánon kevéssé kihasznált bolygójával a Tython-nal. Itt gyűltek össze a galaxis első olyan értelmes lényei, akik megérezték az erőt, hogy megvitassák, hogyan tovább.

starwarsgstv.jpg


Az egyik legfontosabb küldetés, ami itt vár ránk, a Jedi Rend alapításának történetét meséli el.
A fejlesztők rendszeresen összeülnek, s megvitatják, melyik ötletből lehetne jó és izgalmas küldetést összehozni. A lényeg, hogy előbb papíron összeálljon a történet, utána mázsaszám készülnek a koncepciórajzok, s ha megtalálták az ideális színvilágot, struktúrákat, s egyebeket, akkor jöhet a modellezés.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)