Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - az Erő a LEGO-ban van

|

Vasárnapi kezdéssel került megrendezésre New Yorkban a Toy Fair, ahol többek között az SWTOR is képviseltette magát.

Hirdetés

Az elmúlt héten a Lord of the Rings figuráit láthattuk meglegósított formában, most pedig a Star Wars: The Old Republic karakterei kerültek miniatürizálásra. Ismét felhívnánk a figyelmet, hogy nem arról van szó, miszerint a Star Wars: The Old Republic  LEGO formában indulna harcba a videojátékok frontján.

Az ismert SWTOR világra két különböző LEGO szett készül, melyekkel augusztusban találkozhatunk. A Toy Fair egyébként nem csak a LEGO-ra koncentrál, mert vannak akciófigurák, babák, kirakósok, triciklik, RC-járművek, autók, vonatok, repülők, videojátékok, illetve még sok más olyan, ami miatt a férfiak fiúgyermeket szeretnének.

A rendezvény egyébként nem engedi be a nagyközönséget, csakis a szakma vesz részt rajta, így nincsenek hisztiző gyerekek, sem a forgatagban elveszett csimoták, vagy idegbeteg anyukák.

A szerdáig tartó eseményen száz ország 1.100 kiállítója vesz részt. Így természetes, hogy nem csak Star Wars: The Old Republic kivitel látható, hanem van Batman, illetve Lord of the Rings is, melyeket a galériában nézhettek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)