Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - dupla XP a hétvégén

|

Nem elég a The Elder Scrolls Online és a Transformers Universe béta, a Star Wars: The Old Republic-ban dupla XP várja az MMO-rajongókat. Közösségi játékok mindenütt.

Hirdetés

Legyünk akár aktív játékosok, akár olyanok, akik még csak most ismerkednek az MMO-k műfajával, a hétvégén mindenképp érdemes lesz elindítani a Star Wars: The Old Republic kliensét, ugyanis fáradozásainkért dupla XP jár.

Az esemény már elkezdődött, és egészen hétfő reggelig (március 17. 08:00) tart. Amellett, hogy alapból kétszeres szorzóval osztják az XP-t, az 55-ös szint felettiek dupla Legacy XP-t is bezsebelhetnek.
 

További jó hír az érdeklődők számára, hogy akik március 17-ig újonnan beregisztálnak a Star Wars: The Old Republic-ba, azok markát egy exkluzív Lucky-77 Swoop nevű űrsikló üti.

Fénykardot készenlétbe, gyorsulhat a fejlődés. Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)