Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - sithet hoz a Mikulás (videó)

|

A BioWare megejtette a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítőjének formális bejelentését, így még idén szembenézhetünk egy régi ismerőssel.

Hirdetés

Szeptember közepén már pedzegette a BioWare, hogy hamarosan bemutatkozik a free-to-play Star Wars: The Old Republic következő bővítménye, amely annak rendje és módja szerint meg is történt: jön a Shadow of Revan és vele együtt egy korábbról ismert karakter is visszatér. 

A Revan "ördögi tervének" megállítására fókuszáló kiegészítő öt új sztoriküldetést és további képességeket, valamint felszereléseket ad hozzá az alapjáték tartalmaihoz, de ami talán a legfontosabb, hogy hatvanig emeli a szintkorlátot. Új bolygókból sem lesz hiány: a trópusi Rishi egy veszélyes kalózparadicsom a galaxis peremén, míg a Yavin 4 a félelmetes Massassi harcosok otthona lesz. A Shadow of Revan-ben ezenfelül helyet kap még két vadonatúj Flashpoint, négy Hard Mode Flashpoint, tíz izzasztó bossot felvonultató 60-as szintű Operations és az új Discipline rendszer is, amely lehetővé teszi, hogy az eddigieknél is jobban testre szabhassuk karaktereinket. Trailer közvetíti a jóságot és az Erőt felétek: 

A Star Wars: The Old Republic új kiegészítője december kilencedikén jelenik meg természetesen ingyenesen, de aki úgy dönt, hogy előrendeli, az amellett, hogy előbb játszhat vele, kap egy 12xXP boosot és egy in-game Revan szobrot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)