Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - játszható lesz a Cathar faj?

|

A Bioware egy puzzle egy darabkáját tette közzé a Star Wars: The Old Republic közösségi oldalán. Lehet, hogy játszhatóvá válnak a macska-ember hibridek?

Hirdetés

A Cathar bolygón élő Cathar faj a humanoidok közé sorolható, de legkönnyebben a macskafélékhez hasonlító külsejükről ismerhetjük meg őket.

A Star Wars: The Old Republic hivatalos Facebook oldalára felkerült egy képrészlet, melyhez semmilyen szöveget nem fűzött a BioWare. A rajongók természetesen - jó szokásukhoz híven - egyből elkezdtek találgatni, és a bőrszín alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a képen bizony egy Cathar látható. Mivel a puzzle darab egyértelműen jelöli, hogy teaserről van szó, okkal tippelhetjük, hogy a játék következő frissítése játszhatóvá teszi az eddig csak NPC-ként jelen levő fajt. A Rise of the Hutt Cartel megjelenése után máris új tartalmon dolgoznának? Nem elképzelhetetlen. Ti melyik faj egyedeinek bőrébe bújnátok legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)