Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Coruscant képekben

|

A BioWare nem csak a Mass Effect 2-őn dolgozik, hanem az ígéretes The Old Republic-on is. Most éppen Coruscantot szemlélhetjük meg.

Hirdetés

A Star Wars univerzumának egyik legendás helyszíne természetesen nem maradhat ki a BioWare MMO-jából sem. Coruscant szép, Coruscant jó, Coruscant hatalmas. A szenátustól kezdve a Jedi lovagokig minden fontos dolog megtalálható itt.

A The Old Republic során is bizonyára sokszor fogunk ide ellátogatni, akár mint pimasz csempész, akár mint kőkemény Sith warrior. Sajnos túl sok infót a képekből nem lehet leszűrni, és mivel a megjelenés még távoli, így csak négy darabot kaptunk, de azért egyszer érdemes rápillantania mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)