Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Dread háborúval jön a 2.4

|

Hamarosan újabb frissítés érkezik az SWTOR-hoz, mely a The Dread War nevet viseli, és természetesen kellően tartalmas lesz.

Hirdetés

Még alig vásároltunk be megülhető Tauntaunokból, a Titans of Industry frissítés után hamarosan a The Dread War is tölthető lesz.

Az örömteli hír a játék hivatalos honlapján jelent meg. A megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkező új update-ben a játékosoknak a Dread Masterekkel kell szembeszállnia egy új sztori küldetés (Orion), két level 55 Operation (The Dread Fortress és The Dread Palace) során, valamint három új 4v4 Warzone arénában, ranked és unranked harcokban. Egyelőre ennyit tudunk, az eljövendő hónapokban további részletekkel leszünk gazdagabbak, addig csodálkozzatok rá az alábbi, melegséget árasztó képekre, illetve vegyétek meg az aktuális GameStar magazint, hiszen Nekarr tundramacska pet jár hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)