Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - élesedett az 1.1-es frissítés

|

A publikus tesztszerveren is elérhető a Star Wars: The Old Republic első komolyabb frissítése.

Hirdetés

Még egy hónapja sincs, hogy elindultak a Star Wars: The Old Republic szerverei, máris megérkeztek az első extra tartalmak.

Rengeteg változást alkalmaztak a fejlesztők, többek között bekerült egy új Flashpoint, a Kaon Under Siege és négy új boss az Operation: Karraga's Palace-hoz. Az ilumi Open World PvP-n is változtattak, de számos bugfixet is tartalmaz a pack, például néhány eddigi Datacron, ami ezelőtt nem volt elérhető, most az lett. Nem tudjuk, hogy a patch teljes verziója mikor lép életbe, de akik a publikus tesztszerveren játszanak, azok már élvezhetik az újításokat. A változások teljes listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)