Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - ewok segít, ha baj van

|

A galaxis legfélelmetesebb harcosa szegődik társunkul a Star Wars: The Old Republic legújabb frissítésének hála: egy ewok.

Hirdetés

Már élesedett a Star Wars: The Old Republic 2.3-as frissítése a publikus tesztszervereken, ami egy új 55-ös szintű küldetéshelyszínnel (CZ-198), két flashpoint-tal (Czerka Corporate Labs, Czerka Core Meltdown), valamint egy opcionális társsal, a Treek névre hallgató ewokkal bővíti a játékosok lehetőségeit.

A CZ-198 a kisméretű, magántulajdonban lévő hold, ahol a Czerka vállalat legféltettebb titkait, veszedelmes adatokat, kutatási eredményeket és technológiákat tárolnak. A létesítmény területére épp biztonsági riasztást adtak ki, ami vészlezárást vont maga után, miközben min a köztársasági, mind a birodalmi csapatok megkísérlik átvenni az irányítást felette. A küldetéseket végrehajtva galaxis szerte javul elismertségünk az Ordnance Aquisition Corps (Birodalom), vagy az Adjucators (Köztársaság) csoportok szemében, illetve különleges jutalmakat vásárolhatunk. Példának okáért egy kiváló páncélt droid társunknak.

Ugyanitt található a Czerka Corporate Labs, a vállalat központja, ahova bejutva Rasmus Blyst, a cég történetének legveszedelmesebb fegyverét kifejlesztő tudóst kell kiiktatnunk. 55-ös szinttől játszható, ahogy a Cerka Core Meldown flashpoint is, minek során az idővel futunk versenyt, hiszen épp leolvadni készül egy létesítmény reaktora, miközben a The Vigilant névre keresztelt biztonsági rendszer ránk vadászik.

A bevezetőben már emlegetett Treek nem áll egykönnyen kötélnek, egymillió kreditért cserébe lehet csak unlockolni 40-es legacy szinten egy szerződés megvásárlásával. A Cartel Bazaarban egy droid kínálja fel a "portékát", amennyiben megfelelünk a követelményeknek. Cory Butler, a Star Wars: The Old Republic producere megerősítette, hogy Cartel Coinokért cserébe is megvehetjük majd a tank és healer pozíciók betöltésére egyaránt alkalmas, nehézpáncélzatot viselő ewokot. És még azt hittük, hogy a Nightmare módok után már semmivel sem lehet minket meglepni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)